top of page
IMG_2424_edited_edited.jpg
Over ons

Wij zijn Geert, Jürgen, Ann en Bart. Als multidisciplinair team zijn wij samen verantwoordelijk voor de exploitatie van SportHal & SportCafé SportCube. Wij geloven dat de uitbating van een sporthal annex sportcafé een gespecialiseerde activiteit is. Wanneer daarenboven kwaliteit, service, continuïteit en duurzaamheid worden beoogd, dan kan enkel een multidisciplinair team leiden tot een succesverhaal.

Welkom allemaal in ons sportcentrum met een uniek karakter! Welkom sporters, welkom ook niet-sporters! Een goed draaiende sporthal is belangrijk voor ons sportcafé, een goed draaiende sportcafé is evenzeer belangrijk voor onze sporthal!

Besloten Vennootschap Tonnelier-Thomas (BE 0750.606.883)

Ons_edited_edited.jpg

SPORTS & GOOD TIMES!

Dankzij een volledig nieuwe sportcafé-inrichting en brede openingsuren willen we ons niet alleen richten tot de sporters uit de sporthal, maar evenzeer op andere sporters én niet-sporters uit de brede omgeving. Wij verwelkomen graag wandelaars en fietsers die in het weekend een pitstop willen maken voor een koffie, een klein hapje of een biertje. Ook liefhebbers van voetbal-, wieler- en andere sportwedstrijden op groot TV-scherm komen in ons sportcafé aan hun trekken. Kortom, zolang er respect is voor de sporthal en haar sporters zal iedereen welkom zijn! Want sport is zoveel meer dan het sportieve alleen: ons sportcentrum is een sociale ontmoetingsplaats die ook als vrijetijds- of gemeenschapscentrum kan dienen.

ECO-SPORTIEF & VEILIG SPORTCENTRUM

De sportwereld heeft net als andere maatschappelijke actoren een belangrijke rol in uitdagingen als rationeel energie- en watergebruik, duurzaam afvalbeheer en minimale omgevingshinder. Wij wensen als eco-sportieve bestuurders een “eco-sportief parcours” uit te tekenen. Dat moet ons toelaten de ecologische voetafdruk van de sporthal annex sportcafé continu te monitoren/verkleinen en sporten in een gezonde omgeving te verzekeren.

Naast milieu is uiteraard ook veiligheid een topprioriteit!  Wij staan ervoor garant dat iedereen zich op een veilige manier kan uitleven in SportCube. 

bottom of page