top of page
IMG_2424_edited_edited.jpg
Vergaderen

Op zoek naar een geschikte vergaderzaal? SportCube stelt een unieke vergaderzaal ter beschikking waarin sportclubs maar ook andere verenigingen hun vergaderingen kunnen laten doorgaan. Er kan vergaderd worden elke weekdag vanaf 18u (niet op dinsdag), op zaterdag vanaf 09u en op zondag vanaf 17u.

 

Onze vergaderzaal is uitgerust met moduleerbare tafels waaraan (maximum) 60 stoelen kunnen geplaatst worden. De ruimte is uitgerust met een beamer en grote projectiewand. Sportverenigingen die SportCube als thuisbasis hebben en dus periodiek komen sporten, kunnen i.f.v. hun sportactiviteit de vergaderzaal gratis reserveren. Andere verenigingen of particulieren kunnen de zaal huren aan €10 per vergaderavond (in het weekend ook een vergaderochtend en vergadermiddag).

 

IEDEREEN MOET RESERVEREN!

Iedereen moet op voorhand reserveren! Mail naar info@sportcube.be om uw vergaderverzoek kenbaar te maken. Wij bekijken of de vergaderzaal vrij is en bevestigen uw reservatie.

MEER DAN ALLEEN VERGADEREN!

Wist je dat onze vergaderruimte ook kan gehuurd worden voor een quizavond, een familiebijeenkomst, een verjaardagsfeestje, een kaartavond, een nieuwjaarsreceptie, een workshops, een opleiding, etc...? Contacteer ons via info@sportcube.be om uw verzoek kenbaar te maken. We nemen met u contact op om een voorstel op maat te bespreken.

De vergaderzaal wordt niet verhuurd voor fuiven.

IMG_2449_edited.jpg
IMG_2437_edited.jpg
bottom of page