top of page
IMG_2429.JPG
Logo Alken Maes.jpg
Sportcafé

In 2020 hebben wij de cafetaria omgebouwd tot een gezellig sportcafé. Iedereen is welkom: uiteraard alle sporters uit de sporthal, maar evenzeer sporters en niet-sporters van buitenaf. Wij verwelkomen ook graag wandelaars en fietsers die in het weekend een pitstop willen maken voor een koffie, een klein hapje of een biertje. Ook liefhebbers van voetbal-, wieler- en andere sportwedstrijden op groot TV-scherm komen in onze sportcafé aan hun trekken.
Betalen in onze sportcafé kan contant of via Payconiq.

DRIE ZONES

Onze sportcafé, in zijn geheel voorzien van gratis wifi, kreeg in 2020 een volledig nieuw interieur en werd opgedeeld in drie zones:

  1. Vanuit de sportcafetaria kunnen ouders en supporters de activiteiten in de sporthal bekijken, terwijl ze genieten van dranken en snacks uit ons ruim assortiment. Uiteraard kunnen ook de sporters na hun training of wedstrijd verpozen in onze sportcafetaria.

  2. Daarnaast hebben we een salonzone, waar het vooral gezellig is gemaakt met zetels en een knusse aankleding.

  3. Onze sportcafézone beschikt over een groot TV-scherm waarop we populaire sportwedstrijden uitzenden. Een ideale plek dus om samen met familie en vrienden een wedstrijd te volgen.

AMERICAN POOL

In de SportCube kan je terecht voor een potje American pool! Twee splinternieuwe tafels staan voor jullie klaar, uiteraard met alle toebehoren. Je hoeft niet op voorhand te reserveren.

TERRAS

Ons nieuw terras is open bij mooi weer!

 

DE KAART / PRIJSLIJST 2023

Sportcube home.jpg
IMG_2416_edited.jpg
IMG_2425_edited.jpg
Prijslijst Sportcube 2022.jpg
bottom of page