IMG_2429.JPG
Logo Alken Maes.jpg
Sportcafé

Dankzij een volledig nieuwe sportcafé-inrichting en brede openingsuren willen we ons niet alleen richten tot de sporters uit de sporthal, maar evenzeer op andere sporters én niet-sporters uit de brede omgeving. Wij verwelkomen graag wandelaars en fietsers die in het weekend een pitstop willen maken voor een koffie, een klein hapje of een biertje. Ook liefhebbers van voetbal-, wieler- en andere sportwedstrijden op groot TV-scherm komen in onze sportcafé aan hun trekken. Kortom, met respect voor de sporthal en haar sporters is iedereen welkom! Behalve op dinsdag is de sportcafé elke weekdag open vanaf 18u, op zaterdag vanaf 09u, en op zondag vanaf 11u. Betalen in onze sportcafé kan contant of via Payconiq.

DRIE ZONES

Onze sportcafé, in zijn geheel voorzien van gratis wifi, kreeg een volledig nieuw interieur en werd opgedeeld in drie zones:

  1. Vanuit de sportcafetaria kunnen ouders en supporters de activiteiten in de sporthal bekijken, terwijl ze genieten van dranken en snacks uit ons ruim assortiment. Uiteraard kunnen ook de sporters na hun training of wedstrijd verpozen in onze sportcafetaria.

  2. Daarnaast hebben we een salonzone, waar het vooral gezellig is gemaakt met zetels en knusse aankleding.

  3. Onze sportcafézone beschikt over een groot TV-scherm waarop we populaire sportwedstrijden uitzenden. Een ideale plek dus om samen met vrienden een wedstrijd te volgen. Blijf op de hoogte van onze programma's via WhatsApp.

AMERICAN POOL

In SportCube kan je terecht voor een potje American pool! Twee splinternieuwe tafels staan voor jullie klaar, uiteraard met alle toebehoren. Je hoeft niet op voorhand te reserveren maar indien je zeker wil zijn van een plaatsje, dan kan je ONLINE reserveren.

TERRAS

Ons opgefrist terras is open bij mooi weer!

 

DE KAART / PRIJSLIJST 2022

Sportcube home.jpg
IMG_2416_edited.jpg
IMG_2425_edited.jpg
Prijslijst Sportcube 2022.jpg